RAFL

regionální amatérská florbalová liga na Mladoboleslavsku

CELÉ ZOBRAZENÍ

Zápas 17. kola CDB Mladá Boleslav - Mimoňští Sršni

vloženo: 09. 12. 2005 16:00:00 / přečteno 3532

Sestavy:
Mimoňští Sršni - Litresits, Kopecký, Šiška, Šukal, Mikulecký, Šorer a Sládek CDB Mladá Boleslav - Tůma, Gregorovi, Hanzlík, Irain, Fanta, Marek a Maruška

Rozhodčí: Marek Korf a Tomáš Bartoň

Už před zápasem se hráči obou týmů hecovali a podle Mimoňáků měla přijít první krutá porážka. Na druhé straně se oponovalo "vás běžně porážíme, tak co jančíte" ozvalo se ve společné kabině. Do zápasu oba týmy nastupovali naladěni na pořádný zápas. Od prvního hvizdu rozhodčího se rozpoutala opravdová florbalová bitva. První lajna Cdb ve složení Gregorovič, Hanzlík a Irain dává vedoucí branku v čase 1:30. Mimoňští reagují střídáním a střída i Cdb, druhé lajny hrají vyrovnaně a nechávají vyniknout své gólmani. V čase 3:50 Gregorovič střelou pod horní růžek 2:0. Mimoň se snaží rychle zapomenout na inkasovanou branku a tlačí se do útoku, střela Kopeckého končí v náruči golmana Tůmy. Ten vzápětí rozehraje na Fantu, který potáhne míč podle mantinelu a střelou pod brankářem zvyšuje na 3:0 v čase 6:15.

Cdb je v tuto chvíli lepším týmem a vypadá to že hravě přehraje soupeře. Čas 9:05 Mimoň zakládá na své polovině akci, které po kombinaci Kopecký, Šiška končí gólem na 1:3 a dává svému týmu šanci na obrat. Po výměně stran se Cdb nestačí divit, kdy Mimoň dává tři rychlé góly v rozmezí čtyř minut a obraci výsledek na svou stranu. Čas 14:02 Cdb-Mimoň 3:4. Tým s Boleslavi reaguje oddechovým časem. Po návratu s lavičky Gregorovič po individuální akci vyrovnává na 4:4, vzápětí po prohrané buly útočník Šiška dloubákem pod horní růžek branky dostává Mimoň opět do vedení 5:4. Čas 16:43 po nacvičené akci, kdy Maruška nabíjí Fantovi a jeho střela končí za zády golmana Litrese je vyrovnáno. Blíží se závěr zápasu, čas 18:08 po nenápadné střele Sládka a dorážce Šorera končí míč za zády výborně chytajícího brankáře Tůmy. Mimoň se raduje a vypadá to, že první porážka týmu Cdb je na světě. Minuta a půl do konce utkání Mimoňští se rozhodli bránit jednogóloví náskok a stáhli se do obrany a to se jim tvrdě nevyplatilo čas 19:13 Gregorovič po střele Hanzlíka doráží a vyrovnává na konečných 6:6. Tento zápas byl ozdobou čtvrtého turnaje regionální amatérské florbalové ligy.

Nejlepší hráči zápasu: brankář Litresits a obránce Gregorovič se čtyřmi góly.


<<< zpět

VÝSLEDKY

 TýmZápasyBody
1.FBK Pilich Vivatus1631
2.IBK Papašu1626
3.FBK Sklípkani1622
4.BTK KILLERS1617
5.FBC Vikings1616
6.Ohňostrojaři1615
7.Crazy Kakadu1611
8.Bakov Satans164
9.White Flying Rabbits162

Podrobná tabulka >>>




NÁHODNÉ FOTO RAFL

náhodná fotografie

REKLAMA

1. PTS Táborník Florbal Shop Salming MADE IN BOLKA SHOP Boleslavan.cz
TOPlist