RAFL

regionální amatérská florbalová liga na Mladoboleslavsku

CELÉ ZOBRAZENÍ

Druhý RAFL víkend - Pixbo za obhajobou s plným počtem, Ohňostrojaři v čele

vloženo: 20. 09. 2017 17:14:39 / přečteno 2126

Ohňostrojaři se tak mohou dočasně pyšnit vedoucí pozicí v ligové tabulce. Ve střelecké mizérii víkendu porazili Dynamo MB 6:3, pak se přeci jen pochlapili sedmnácti góly do sítě „blesků“. O moc více se zapisovatelský stolek nemusel ohánět v duelu bakovských „satanů“ a „pilišníků z Vivatova“. Obě soupisky oplývající zdatnými ostrostřelci, tentokrát jejich prach musel přenechat slávu maskovaným mužům. Stejným poměrem na obou stranách (6:6).

Nováčci CRAZY KAKADU i nadále nuloví – evidentně nestačili na skandinávské šikuly (11:22 s Vikings) a střeleckou energii boleslavského Dynama (8:12). Komu asi tak „šílení papoušci“ seberou body jako prvnímu?

Hned úvodní sobotní duel přinesl „rychtu“ víkendu – Pixbo nasázelo 26 kyselých citrónů Brownovu pohybu. Tentokrát tedy pouze pohyb nestačil a to hnědé z toho nakonec vlastně bylo. Na druhou stranu nutno dát uznání za 8 úspěšných zásahů do mistrovské sítě. Žluté „lišky“ se na druhou výhru nadřeli proti nažhaveným mladíkům z T-SYSTEMS. Zápas otočili až v závěrečné třetině, při power-play výhru 10:8 zkušené týmové jádro už pohlídalo.

I druhý zápas T-SYSTEMS se chvílemi nesl ve velmi nervózním duchu. Důležitější než jejich výhra 13:12 nad Pilichem ovšem bylo nevybíravé napadení rozhodčího jedním z hráčů Pilichu. Incidentu ovšem předcházelo ze stran obou družstev několik s korektním sportem nesouvisejících situací, které nechceme v lize vídat. Doufejme, že disciplinární komise soutěže vyřkne odpovídající verdikt, který poslouží jako zvednutý prst všem se vzkazem, že takové jednání a zkraty nechceme v soutěži tolerovat. Všichni hrajeme RAFL rádi, pro zábavu, ve volném čase a nikdo nechce, abychom si přenášeli negativní důsledky amatérského florbalového soutěžení do každodenního a pracovního života.

Autor: Aleš Tůma


<<< zpět

VÝSLEDKY

 TýmZápasyBody
1.FBK Pilich Vivatus1631
2.IBK Papašu1626
3.FBK Sklípkani1622
4.BTK KILLERS1617
5.FBC Vikings1616
6.Ohňostrojaři1615
7.Crazy Kakadu1611
8.Bakov Satans164
9.White Flying Rabbits162

Podrobná tabulka >>>




NÁHODNÉ FOTO RAFL

náhodná fotografie

REKLAMA

1. PTS Táborník Florbal Shop Salming MADE IN BOLKA SHOP Boleslavan.cz
TOPlist