Články

30-01-2006

Konec sezóny se blíží - Myslím si, že je na čase objasnit blížící se konec sezony 05/06 a jeho vyvrcholení. Bude tím finálový turnaj, který se odehraje 1. dubna v hale 6. Základní školy od 9 hodin a bude se hrát o putovní pohár RAFL.

Systém ligy je nastaven na sedm turnajů po pěti kolech, celkem 35. kol základní části. Poslední osmý turnaj je tak zvaně Finálový. Utkají se v něm všechny týmy, ale již rozděleny do dvou skupin podle umístění v základní části. O pořadí rozhodují celkové body, poměr vzájemných zápasů, skóre vzájemných zápasů, celkové skóre a počet celkových vstřelených branek.

První až čtvrtý tým postoupí do finálové skupiny, kde se utká první se čtvrtým a druhý se třetím týmem na jeden vítězný zápas o hrací době 2x20min. Poražení s těchto utkání si zahrají o třetí místo, a vítězové jdou do finále, kde si zahrají o zmiňovaný pohár.

Na turnaji se představí i ostatní týmy, kteří tím samým způsobem sehrají své zápasy ve skupině o umístění. Tím si vybojují své konečné umístění v sezoně 05/06 soutěže RAFL.

Nezbývá nic jiného než popřát všem týmům maximální počet získaných bodů, probojovat se do finálové skupiny a pokusit se získat historicky první prvenství. A posléze převzít putovní pohár pro vítěze této ligy amatérů.

<<< na seznam článků

 
   (c) 2005 - 2006 www.horak-design.cz